• Bouwkundig tekenwerk

    Bouwaanvraag, BIM model of 3D Visualisatie
    ATC kan u van dienst zijn!

Digitaliseren

Indien er geen tekeningen digitaal voorhanden zijn kunt u deze bij ons laten digitaliseren. Het digitaliseren kan op meerdere manieren gebeuren maar het direct intekenen met AutoCAD heeft de voorkeur. Hiermee bevat de tekening exacte maten en is deze opgebouwd uit lagen conform het CAD afspraken stelsel. Een goed bronbestand is de basis voor een goede informatievoorziening. Zijn er vooraf geen bouwkundige tekeningen beschikbaar dan heeft ATC de expertise in huis om de gebouwen en ruimten digitaal in te meten en de resultaten te verwerken in AutoCAD of uw BIM model.

Splitsingstekening

Splitsing in appartementsrechten is het splitsen van een pand in delen die geschikt zijn om afzonderlijk te worden gebruikt. Het voordeel voor u als eigenaar van een pand is dat u een appartement(recht) afzonderlijk kunt verkopen en/ of verhuren. Bij de splitsingsprocedure komt een hoop kijken. De medewerkers van ATC hebben een ruime ervaring met deze procedure. Wij doen de bouwkundige opname, verzorgen de benodigde tekeningen en begeleiden het gehele traject.

Bouwaanvraag

Bij een bouwproject zijn goede tekeningen van groot belang voor het uitwerken en bespreken van bouwplannen en het aanvragen van een offerte bij de aannemer. Ook voor de aanvraag bij uw gemeente dienen goede bouwtekeningen aanwezig te zijn. Vanaf 1 oktober 2010 gaat deze aanvraag digitaal via een loket van de Rijksoverheid. Hier zijn alle gemeenten, provincies en waterschappen op aangesloten. ATC verzorgt uw tekeningen en neemt de aanvraag volledig uit handen. Voor al uw vragen over de wet- en regelgeving kunt u terecht op de site van de Rijksoverheid.

Interesse om bij ons te komen werken?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste medewerkers!
Als je interesse hebt neem dan gerust contact met ons op en wie weet heb je dan je nieuwe baan!