• Over ons

    ATC ondersteund sinds 1994 bedrijven, overheidsinstanties, investeerders en particulieren met tekenwerk, tekeningenbeheer en NEN2580 metingen.

    Contact opnemen

Over ons

ATC is opgericht in 1994 en gevestigd in Amstelveen. De medewerkers van ATC zijn breed inzetbaar en gespecialiseerd in diverse gebouwgebonden CAD tekenwerkzaamheden.

Vanuit Amstelveen of op locatie verzorgen wij projectbegeleiding, het tekenwerk of het tekeningenbeheer voor verschillende disciplines zoals Bouwkunde, Facility management en Bedrijfshulpverlening. Middels updates blijven wij bij met de laatste software en volgen de CAD-ontwikkelingen op de voet. Zo kunt u bij ons terecht voor iedere fase binnen uw BIM project. Hierbij maken wij gebruik van Autodesk Revit voor het digitaliseren en Autodesk Vault voor het beheren. Middels het online platform Tekeningenbeheer.com heeft u altijd en overal toegang tot uw projecten.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het tekenwerk. Wij ondersteunen en adviseren bij elke fase van het tekenproces, voeren diverse inventarisaties uit, leveren NEN2580 rapporten en helpen u met deĀ  meerjarenonderhoudsplanning.

Interesse om bij ons te komen werken?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste medewerkers!
Als je interesse hebt neem dan gerust contact met ons op en wie weet heb je dan je nieuwe baan!